Image
Image
Image
Image

Podsumowanie projektu kulinarnego „Młodzieżowo, ale zdrowo”

25.11.2014 r. na stołówce internatu uroczyście zakończyliśmy projekt „Młodzieżowo, ale zdrowo”.

Podczas ostatniego spotkania 16 uczestników projektu miało okazję uczestniczyć w zajęciach dotyczących dekorowania i nakrywania stołów oraz podawania i dekorowania potraw, a także w pogadance na temat: „Co wiemy o racjonalnym żywieniu - fakty i mity żywieniowe funkcjonujące wśród młodzieży”.

 Na pamiątkę udziału w projekcie wszyscy otrzymali książki E. Aszkiewicz pt.: „Kuchnia polska”. Aby umilić to spotkanie, uczestnicy projektu dzień wcześniej upiekli dwa ciasta o intrygujących nazwach: kopiec kreta i kilimandżaro. W swobodnych rozmowach przy kawie, herbacie i cieście dało wyczuć się żal, że zakończył się już projekt, ale wszyscy stwierdzili, że nie skończyła się nasza przygoda z gotowaniem.

                                                                                                                                              

      

Stowarzyszenie "Knieja"

deklaracja

feedback
Image
feedback

Platfoma MOODLE

Image

Dziennik elektroniczny VULCAN

Image
feedback

Jubileusz 50-lecia Zespołu Szkół Leśnych w Zagnańsku

ZSL Zagnańsk "Okiem ucznia"

100 dni do matury Technikum Leśne Zagnańsk hotel grafit trailer teledysk

Rykowisko 2016 Zagnańsk.

Rykowisko 2017 ZSL Zagnańsk

Rykowisko 2018 ZSL Zagnańsk

Rykowisko 2019 ZSL Zagnańsk

Noc bibliotek 2021

XII EDYCJA MAŁOPOLSKIEGO KONKURSU SYGNALISTKI MYŚLIWSKIEJ „O RÓG ZBRAMIRA”.